BiH
38

Sarajevo M:Tel Big Screen: Zabavni sadržaji uz javno praćenje utakmica

Klix.ba
Danas u 11 sati je održana press konferencija za već najavljeni projekat Sarajevo M:tel Big Screen. Cilj ovog projekta jeste kreiranje besplatnog zabavnog sadržaja za sve građane uz javno praćenje utakmica koje će se održati na Svjetskom prvenstvu. Odvijat će se u periodu od 12. juna do 13. jula.

"Ovaj projekat će predstavljati veliko osvježenje u kulturno-zabavnoj ponudi grada te otvaranje same manifestacije održat će se 12. juna u 20:00 sati i prva noć će predstavljati donatorsku noć gdje će se prikupljati novčana sredstva za poplavljena područja Bosne i Hercegovine", ističe Amina Babić PR projekta Sarajevo M:tel Big Screen.

Sponzori ove manifestacije pripremili su brojne nagradne igre za sve građane koje će biti organizirane na dnevnom nivou.

"Sarajevo m:tel Big Screen je izvrsna ideja da se naša banka, koja je već odavno uz Zmajeve, i na ovaj način potrudi da podrži reprezentaciju ali i finansijski/logistički podrži projekat mladih. Smatramo da je ovo izvrstan projekt te naglašavamo da Hipo Alpe Adria Bank uvijek stoji na usluzi dobrim idejama, baš kao što je ova. Ponosni smo da smo zlatni sponzori projekta i obećavamo vam dobru zabavu", rekao je Radomir Milošević, predstavnik Hypo Alpe Adria Banke.

“Kompanija M:tel također je prepoznala kvalitet samog projekta. Naša firma uvijek je uz mlade ljude, ali i naše korisnike. Osim humanitarnog karaktera ova manifestacija uz pomoć naše kompanije ali i organizatora potrudit će se da vam pruži što bolji i ugodniji prenos utakmica iz Brazila. Nadamo se da će Zmajevi ostvariti odličan plasman i da će naše večeri uz dobru atmosferu, ples i nagradne igre učiniti još veselijim", kazala je Aida Halilović, PR kompanije M:tel.

Mirela Geko, predstavnica Vijeća mladih Općine Novo Sarajevo, je istaknula sam sadržaj projekta Sarajevo M:tel Big Screen te navela da će posjetitelji osim praćenja utakmica sa ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva posjetitelji moći svakodnevno uživati u latinoameričkim plesovima plesnog kluba Romantik, folklornim igrama, ali i učenju koraka za najpopularniji ples ove godine, sambu.