BiH
247

Sarajevo: Jedna osoba fizički nasrnula na zastupnika Šemsudina Mehmedovića

Piše: A. B.
Šemsudin Mehmedović (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Šemsudin Mehmedović (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Zastupnika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PS BiH) Šemsudina Mehmedovića danas je u BBI centru fizički napala jedna osoba, a kako saznaje Klix.ba napadu je prethodilo verbalno vrijeđanje.

Očevidac današnjeg incidenta za naš portal je kazao da je Mehmedovića napala osoba inicijala B. Dž., a da je cijeli slučaj prijavljen sarajevskoj policiji.

"Nakon što je zastupnik Šemsudin napadnut, došla je i policija koja je izuzela materijal s nadzornih kamera. Čuo sam da su prije toga prepirali", kazao nam je očevidac današnjeg događaja.

Zastupnik u Predstavničkom domu PS BiH Šemsudin Mehmedović za Klix.ba je potvrdio da ga je danas u 15:15 sati jedna osoba fizički i verbalno napala na stepenicama u BBI centru te da je cijeli slučaj prijavio Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

Iz Operativnog centra MUP-a KS za Klix.ba su rekli da je u 15 sati i 12 minuta u BBI centru osoba Dž. B. narušila javni red i mir i to naročito drskim ponašanjem prema osobi M. Š. Osoba Dž. B. će biti prekršajno sankcionisana.

Kako Klix.ba saznaje Mehmedovića je napao Bakir Džakmić.