Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heheheee, \"doklen\" ce se dozvolit ovakvo ponizavanje!? Dobar si Pipo, da te nematrebalo bi te izmislit! Nego daj ti nama koju pjesmicu, moze i u desetercu, bit ce srbima sigurno drago! :-))))
@pipo Sto se tice srpskih muda, mozes samo da ih polizes .Ali i zato ti treba dozvola od Srba. Mada sumnjam da ce da ti dozvole . Ne peres zube redovno a i smrdi ti iz usta .
Bosanski politicari da imaju muda nebi nikad dozvolili ovako ponizenje svim zrtvama etnickog ciscenja i genicida nad Bosnjacima muslimanima! Dozvoliti da rs priprema himnu i grb?????????????????????? Pa svi cetnici su trebali jos odavno dobit i po prstima i po mudima,tak da do ovog ponizenja i pljuvanja po zrtvama cetnicke krvolocne fasisticke bagre,od nasih politicara? Sto se ne izjasne svi zajedno?!Komsic,Silajdzic,I svi patrioti koji vole cjelokupnu Bosnu i Hercegovinu! Doklen ce se dozvolit ovakvo ponizavanje i ignorisanje Bosne i Hercegovine,Bosnjaka?????? BOSNA4EVER!
Međutim, Klub delegata hrvatskog naroda nije postupio u skladu s propisanom procedurom, pa je njihov zahtjev odbijen iz proceduralnih razloga“, pojasnio je Zovko. hehe...ovo me podsjeca na tihija sulejmana strasnog, kad ne dodje na glasanje o policiji iz procedualnih razloga, pardon, mislim, ..zdravstvenih. Ma ovo je sve da prodje himna. grb je i previse, vidi i malo dijete..ali ce zato himna (moja DOMOVINA) proooociii.
Pravo je nauka, pa cak i Ustavni sud RS ne moz u oci lagati. Zato Tihic kaze da nama ne treba pravo nego politika, tj. njegovi dogovori sa Dodikom. Tihic je pravnik, ali srpsto je jace od prava za njega.
jao admina, ne konta ironiju. svasta. izbrisa mi komentar dzaba. :D
citav zoloski vrt
promijenite naslov ovog texta posto ne odgovara sustini, vec stvara zabunu i obmanjuje javnost. ispravno napisite: Ustavni sud RS odlucio da raspravlja o zahtjevu Bosnjaka o grbu i himnoj RS-a
promijenite naslov ovog texta posto ne odgovara sustini, vec stvara zabunu i obmanjuje javnost. ispravno napisite: Ustavni sud RS odlucio da raspravlja o zahtjevu Bosnjaka o grbu i himnoj RS-a
....de sad na nas...???