Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah joj ove nake alme hahahah nikad vi necete zivjeti u miru NIKADA! i tako vami treba samo da ja smugnem odave negdje pa se vi koljite i raspravljajte koje u vecini!!!!!!! A ovim ostalim \"muslimanima\" koji ne znaju ni kad im je bajram porucujem da ste zalosni baa ofirate se samo
pa da iduci,dakle 8 decembra inshaAllah
PA TO JE IDUCI PONEDELJAK?
Bajram je 08.12.2008
a kada je bajram uopste.. Ja sam u bijelom svijetu pa se to ovdje ne prati...
ma više volim pogledat neku finu emisiju nego da mi trune bezze u nakom sobičku po vascijeli dan i onda da se busaju u prsa kako cijeli dan emituju program, i kako su eto, oni ( hayat, tvsa ) najbolji.. jesu najbolji, al za političare.. kako vjetar puše tako i emituju program.. fuj.. političare ( dobre vjernike, dobre nacionaliste ) koji povećavaju plate sebi a nas j... u zdrav mozak.. ma neka, tako i treba..
neka tako i treba,muslimani su vecina pohvala redakciji FTV
sta ce ovo biti, pa ftv proprema toliki bajramski program..?!
svim muslimanima vjernicima cestitke za bajram!