Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neg kad ce bit tuzba protiv EU-je koja svojim stavom pomagajuci vec 20 godina genocidnu fasisticku srbiju samo dokazuje da je ona ta koja je vukla konce u genocidu nad Bosnjacima-Muslimanima! Puna si krvi Eu-jo krvi civila Bosnjaka Muslimana,jer vi stvarno mislite da smo ovce i da ne vidimo kak nas fino vucete za nos i ponizavate,ucjenjujete,podjenjujete,ignorisete nasu anticku historiju Bosne i Hercegovine,podmetli ste nam planski genocinu tvorevinu rs-ku koja da je ne podrzavate ko i genocidnu fasisticku srbiju nebi ni postojala ni unistavala nasu drzavu vec 20 godina! DOSTA vise hocemo konkretno,crno na bijelo,ponistenje genocidne tvorevine rs-ke,USTAV drzave i jedne ustavne istitucije i jedna predsjednik,policija,parlament,sud,itd...NISMO OVCE kad cete to shvatit,hocemo ukidanje viza za nasu drzavu u Januaru 2010-e ko genocidnoj fasistickoj srbiji il ni ona nece imat tu privilegiju ko i crna gora njen satelit genocida nad BIH!BiH4EVER!
Dodike, seljacino, ti si najveci problem za BiH ne OHR. Kakve gluposti taj covjek prica, bas je tesko za vjerovati
bosni treba monarhija zato sto sve zivotinje imaju kralja,bolje jedan lopov nego 10 000 lopova
Milorad Dodik je \"dio problema, a ne rješenja u BiH\"
Monstrumu oduzeti imovinu, stecenu nezakonito, prdekana dok je ziv i dosta je njegovih izjava.
Americki lobisti ga naucili da prevede republikansku krilaticu: “Government is part of the problem not a solution. – Vlada je dio problema a ne rjesenje problema” Taj slogan mozete cuti gotovo svaki dan po Americkom radiju I TV, kad god neki Republikanac kuka na Obamu I njegovu politiku gdje vlada/government pokusava da utice na ekonomiju. Original je preuzet iz jednog govora Ronalda Reagan-a I ova fraza je svakako jedna od najizlizanijih I najofirnijih fraza u Americkoj politici. Mislim da ce se svaki Amerikanac u OHR-u upisati od smijeha kad cuje Dodika kako parafrazira Reagan-a I Reaganov supljogovor. Dodik gotovo postaje pa simpatican u svom pateticnom ratu sa svima. Mislim das u americki lobisti/savjetnici koji su mu stavili ovu frazicu u usta ucinili to da se I sami nasmiju Dodikovoj nemustosti.
taj Doduk misli da je premijer SAD ili mozda ruske federacije, an ne goncidne tvorevine koja broji manje nego million ljudi! Samo je zaboravio izgleeda da nema vise JNA i da susjedi vise nisu goloruki sa lovackim puskama! Samo vi gradite ovaj puta cemo mi malo da rusimo!! A za genocid cemo da vam naplatimo. krvlju!! KAD TAD
koja seljacina... stvarno nema se sta reci!! Sljdece ce biti to da su oni pobijedili NATO, i da je cili svijet u krivu a oni u pravu. To je sasvim izvjesno da taj covijek prizeljkuje samo jedno - RAT spremite se braco. Ovaj puta cemo da im zavrsimo traktorijadu otpcelu 95-te On samo neka s3r3 i neka se kuRRci ,ali doce nasih 105 minuta.
Ponovno jedan od bezbroj \"bisera \"mileta laktašenka,tip bomba li bomba.
Dodik se zalaze za ukidanje OHR-a samo iz jednog razloga, a to je da bi mogao krenuti sa svojim stvarnim ciljem, odcjepljenjem rs od BiH, jer ga tada niko nebi mogao sprijeciti.
Koja je razlika izmedju srba i Monike Levinski? Monika prvo po*usi, pa se qurci, dok srbi, qurce se pa po*use:-)))))
fakat covjek misli, da je glavna faca na balkanu, kurci se previse
milijun po milijun se skuplja u dodikovoj banci dok baca narodu pjesak u oci sa ovakvim izjavama... Skontan si dodice, vrijeme je sad da se smiris malo...