Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLAZEM SE DA DODIK PODNESE OSTAVKU..TO BI BILO MORALNO SA NJEGOVE STRANE.. ALI PRVO VI SDSESOVCI (SOTONSKO DEMONSKA STRANKA) BI TREBALI SVI ODREDA DA IZVRSITE SAMOUBISTVO JER ST VI NAJVECI IZDAJNICI U ISTORIJI SRPSKOG NARODA. ZA VRIJEME RATA STE SVERCOVALI SA MUSLIMANIMA O CIGARA DO ORUZJA I MUNICIJE, POSLE RATA STE RASPRODALI SVU HUMANITARNU POMOC POCEVSI OD BRASNA DO BETONSKIH BLOKOVA KOJA JE BILA NAMJENJENA IZBJEGLICAMA, NARAVNO OPET MUSLIMANIMA.. O IZDAJI U POLITICI NE TREBA NI GOVORITI... DA STE OSTALI NA VLASTI REPUBLIKA SRPSKA BI SE DAVNO UGASILA JER STE BILI NA PUTU DA JE PRODATE ZA SITNE PARE..POBILI STE MUCKI SVE VIDJENIJE LJUDE U SRPSKOM NARODU POCEVSI OD KOLJEVICA, MAUZERA, KNEZEVICA I STOTINA DRUGIH..ZBOG SVEGA OVOGA BI BILO NAJBOLJE DA SE VISE NE POJAVLJUJETE JER VI STE KUGA NA ZDRAVOM TIJELU SRPSKOG NARODA, BAGRO SELJACKO-PALJANSKA... NISTE ODMAKLI DALJE OD RKIJE KRUSKE, SLANINE, BIJELOG LUKA I GUSALA... SKORO DA STE GORI OD MAHNITIH VEHABIJA...
Vrijeme je za Dodika da ode u prdekanu i da se narodu vrate ukradene pare! BiH4EVER
Dodo! Ostaj ovde,ostavka je za luzere!Rekao mi Sanader.
Ma ipak bih ja nekako volio da Dodik ugasi vas. Na kraju krajeva on je manje zlo nego sto ste vi iz SDS-a.
Od Dodika bi bilo najmoralnije da konacno pocne uzimati redovno te lijekove.
cuj moralno od dodika bi bilo da podnese ostavku... covjek nikad nije cuo za tu rijec...
Ova stranka SDS je organizovala i izvrsavala, spaljivanje zivih ljudi, zena,djece, izvrsavali masovna ubistva itd, itd... Od SDSa bi bilo moralno da ugase svoju zlocinacku stranku, SDS!
Ova stranka SDS je organizovala i izvrsavala, spaljivanje zivih ljudi, zena,djece, izvrsavali masovna ubistva itd, itd... Od SDSa bi bilo moralno da ugase zlocinacku stranku!
@A Kaze da ti je stara dobra, mada je scapom nebih ni dirnuio.
Dodu nemozes puskom otjerati......zasladili seljacicu pare (bio najveca bijeda prije rata) ne pusta ih, kao maminu sisu.
Jadna je država u kojoj je jedan od premijera sirovina poznata kao Dodik. Pogledajte koliko je bilo potrebno vremena da se sirovina skine sa vlasti, naizad je došlo vrijeme da stvari krenu nabolje. Još da počiste federaciju od ovog šljama i onda bi se mogli nadati da ćemo napraviti normalnu državu.
SVI STE VI DABICEVCI jadovan hag, ukidanje njegovog projekta. Napred BiH. dodo vrati pokradene pare.
Sta kaze ef Ceric na ovo?