Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dk... Zuta plava zastava je napravljena da u nekom smislu bude neutralna, ali stvar je sto vama smeta SVE sto je Bosna, i to sto si naveo/la nije nikakav izgovor, vi bi simbole druge zemlje nametali zemlji koja ima svije simbole, ali kao sto rekoh ovdje se radi o vasem eusenju BiH na sve moguce nacine, kakva himna i zastava rs?? To je apsurd nista drugo, al za ocekivat je da ce te vi na svaki nacin pokusavati taj entiet napraviti drzavom, ako sto i radite, postavlja se samo pitanje dokle ce te??!! Cim se maknu ovi nasi izdajnici sa vlasti, sve se mjenja, bilo bolje ili losije, ali ovako nece ostat.
Pola stanovnika Bosne i Hercegovine, a mozda i vise, se nikako ne prepoznaje u nametnutim simbolima Bosne i Hercegovine kao drzve!!!
Eto, ni ja se ne prepoznajem u mnogo cemu...i sta cemo sad?
Ne mogu se prepoznati u grbu i himni...ali ocekuju da se neki i te kako prepoznaju u nekakvim zuto-plavim geometrijskim figurama, eventualno ljiljanima...al bitno je gdje se ONI ne mogu prepoznati, druge ko sisa!!!
Bosanski politicari da imaju muda nebi nikad dozvolili ovako ponizenje svim zrtvama etnickog ciscenja i genicida nad Bosnjacima muslimanima! Dozvoliti da rs priprema himnu i grb?????????????????????? Pa svi cetnici su trebali jos odavno dobit i po prstima i po mudima,tak da do ovog ponizenja i pljuvanja po zrtvama cetnicke krvolocne fasisticke bagre,od nasih politicara? Sto se ne izjasne svi zajedno?!Komsic,Silajdzic,I svi patrioti koji vole cjelokupnu Bosnu i Hercegovinu! Doklen ce se dozvolit ovakvo ponizavanje i ignorisanje Bosne i Hercegovine,Bosnjaka?????? BOSNA4EVER!
KOMENTARISANJE ADMINISTRACIJE JE STROGO ZABRANJENO. kAKVA JE? JEL SARENA? AJDE DAJ, KAD VEC NUDIS !