BiH
100

NSoft traži 50 djelatnika

Ako je suditi prema novinskim naslovima proteklih dana, broj nezaposlenih u Bosni i Hercegovini je velika nepoznanica čak i ljudima koji rade u Agenciji za rad i zapošljavanje BiH. Koliki god taj broj bio, NSoft ga želi smanjiti za 50.
Želiš postati dio jedne od najperspektivnijih kompanija u državi i saznati zašto je NSoft među najpoželjnijim poslodavcima u regiji? Ovo je tvoja prilika.

Softverska kompanija NSoft raspisuje konkurs za 50 djelatnika.

Ako imaš iskustva u programiranju, baviš se pravom, dizajnom ili animacijom, raspolažeš vještinama za vođenje projektnih timova, želiš testirati softverske aplikacije ili smatraš da si u stanju i Eskimu prodati snijeg, provjeri je li jedna od 50 slobodnih stolica u NSoftu rezervirana upravo za tebe.

Misliš da još uvijek nemaš ono što je potrebno za rad u jednoj softverskoj kompaniji? Želiš naučiti programirati?

Udruga Hello World u saradnji s kompanijom NSoft organizira besplatne radionice za osobe koje žele graditi karijeru u svijetu razvoja softvera.

Kroz niz radionica različitog programa i stepena težine, polaznicima će biti omogućeno tehnološko usavršavanje, a najuspješniji će dobiti priliku za posao u NSoftu.

Rad udruženja i novosti o skorom početku novog ciklusa radionica pratite putem društvenih mreža ili se javite na [email protected].

Više informacija možete pogledati na ovoj stranici: www.nsoft.ba.

Jesi li jedan od 50?