Vijesti na dohvat ruke
137

Klix.ba na Viberu: Pridružite se našem kanalu

S. H.
Ilustracija: Klix.ba
Ilustracija: Klix.ba
Portal Klix.ba je otvorio svoj Viber kanal putem kojeg ćemo s vama dijeliti najvažnije i nazanimljivije vijesti. Pridružite nam se jer na našem kanalu vas očekuje i mnogo interakcije.

U cilju još bolje interakcije sa svojim čitateljima Klix.ba će putem Viber kanala komunicirati sa svojom publikom. Pridružite nam se klikom ovdje.

Ukoliko nemate vremena da pratite sve dnevne vijesti na našim drugim platformama, Klix.ba će s vama putem Vibera dijeliti samo najvažnije informacije iz politike, sporta, biznisa i ostalih aktuelnosti.

Budite uvijek na dohvat informacije na najčitanijem portalu u državi, a osim ključnih informacija za vas ćemo organizirati i kvizove, ankete pa i nagradne igre.

Na Klix.ba Viber kanalu saznajte da li će i kada biti povećanje penzije, sprema li država udar na vaše novčanike, otkrijte da li nas je obradovala Lana Pudar, Edin Džeko ili neko treći.

Nećemo vas zatrpavati suvišnim podacima, ali gdje god da budete na našem Viber kanalu dobit ćete informaciju koju biste trebali znati.