Društvo za ugrožene narode
0
Jovan Divjak dobitnik ovogodišnje nagrade
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa naravno i treba tako,ovo je gospodin covjek a neki tamo tzv supci mladici!!dodijelit cemo i mladicu nagradu ; za generala najvecu kukavicu na ovom svijetu jer kukavicluk je ono po cemu se cetnici odlikuju a bogami i ponose!!!!!!
Sve cestitke GENERALU JOVI,kako je lijepo cuti da je bar neko nagradjen koje se borio za nasu BIH,ziv i zdrav bio ti i tvoj svako,aferim.
e tugo, fasisto!!! sa takvima da zivimo? NIKAD! I imas pravo, podijelicemo se...kad tad !
dabogda se vise podjelili.muka mi je od vas.muka.ja coravijeg i glupljeg naroda od srba u zivotu nisam vidio.dabogda se podjelili i idite vise u 100 pizdi materinih.
MISLIM DA JE ON JEDINI SRBIN TAKVE VRSTE ZALOSNO JE DA SU VREMENA U KOJIMA ON ZIVI PROSLA OD NEZNAM KOLIKO PROTERANIH SRBA IZ SARAJEVA ON SADA GLUMI GLJIVU ON JADAN NIJE NI SVESTAN DA JE IZDAJNIK SRPSKOGA NARODA
\"Svak se rodi da po jednom zivi, cast i bruka zive do vijeka\"!!!
Braco Srbi, ne treba se ljutiti na ovoga sto je izabrao da sluzi Aliji. Izabrao je pogresan put i gotova prica. Zato je bilo normalnih Muslimana koji su se zajedno sa komsijama Srbima borili za opstanak SFRJ, a potom za slobodu Republike Srpske. Najbolji primjer za to je Ismet Djuheric- Djuhera, komandant brigade \"Mesa Selimovic\"! U toj brigadi su se zajedno, protiv Alijinih fasista, borili i Muslimani i Srbi i Hrvati(u manjem broju). Na ljude poput Djuhere trebamo obratiti paznju i zahvaliti mu na casti, hrabrosti i postenju, a ne na ovakve nikogovice. DJUHERA, HVALA TI ZA SVE!!!
Narode, cujte i pocujte, \"Drustva ugrozenih naroda\", jaaaooooo, leeellleee!!! Cula sam za ugrozene vrste, ali za ugrozene narode...ahahahahaha!!! Ma, ludilo!!!
Zar je Fadila Memišević pripadnik ugroženog naroda u BiH?
pocivao u miru Bozijem i neka mu je laka zemlja...
Boze pomozi ovoj konjini da mu istjeramo zlo a utjramo dobro sto dusmane Vaskolikog Srpskog Naroda protjera 160000 srba iz Rajvosa STO NAPRAVI ETNICKO GENOCIDNU FBIH NA SRPSKOJ KRVI I MUKAMA DUSMANE KOPILE IZDAJNICKO
pozdrav DJeneralu Mladicu ovo je dobro kazes izdajnicko kopile i Mujo trebate ga protjerati u REPUBLIKU SRPSKU ILI SRBIJU JER JE ON JRDAN OD TVORACA SRPSKE KLAONICE U SARAJEVU I PRAVLJENJE GENOCIDNO-ETNICKE TVOREVINE FEDERACIJE BIH ILI BIH
ja vecu budaletine ne vidjeh u zivotu ovakog konja staerca poturicki izmet bolja su od tebe izdajnicka balego i CARIGRADSKA KOPILAD komsic i peder silajdjic zbog ovakvi kopiladi je nemoguce pomirenje JER JE FEDERACIJA BIH NASTALA JE NA ETNICKOM CISCENJU SRPSKOG NARODA PROTJERIVANJU 450000 UBIJANJU KLANJU MUCENJU SILOVANJU KOPILE generalsko pisam ti se na cin jebo ti bogicevic mamusku ista ste govna i zato nikada necemo priznati fbih klaonicu SRPSKOG NARODA MARS KOPILAD
Najiskrenije cestitke istinskom Bosancu!
jeli istina da je promjenio ime u Jusuf ?