Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA - SAMO i SAMO sa Tihicem moze dobiti barem na vremenu. Covjek je sve rekao izjavom - \'\'Dosta je bilo politike zrtve\'\' - sudovi trebaju da se bave zlocinima i kaznama, a ne cio narod i drzava da trpe politikantsku igru iscrpljavanja bez granica - pseudo politicarske manipulatore zrtava i zlocina. Da zlo bude jos vece, politikantskim manipulacijama zrtava i zlocinaca bave se nekompetentni \'\'politicari\'\' koji su tvrdim snom spavali dok je padala - paradigma zrtava fasizma - Srebrenica, i koji na svojoj kozi niti u nano sekundi nisu osjetili sta znaci biti zrtva, jer da jesu imali bi vise pijeteta prema - nama - prezivjelim svjedocima trostrukog klepto fasizma.
E dok nam se vjerske zajednice mješaju u politiku nema nama napretka.
SLOBODANE TIHICU, NAKON STO BUDES SKINUT SA VLASTI, SLIJEDI TVOJE HAPSENJE ZA SAV KRIMINAL KOJI SI NAPRAVIO. ISTO TAKO SLIJEDUJE I SVE U SDA KOJI SU SA TIHICEM. SLOBODAN TIHIC JE DIREKTNO ODGOVORAN ZA KRIMINALNU \"PRODAJU\" ENERGOPETROLA INI MOLU.
@LAZNE Pipe glasat ce Pipo samo za jednog pravog Patriota i intelektualca,demokrata i covjeka koji ce se ponosit BiH-om! A sto se tice IZ-e neg oni istjeraju sve vehabije i onda cu bit zadovoljan!A tihic je srbin i radi za srbiju tak da od njega necekam nista dobro. Sve u svemu Bosnjaci samo znaju da se svadjaju mjesto da zajedno sjednu i dijalogom nadju solucije problemima u koje ih gusi genocid tvorevina i grobari koji je prestavljaju na vlasti! BiH4EVER!
Jadni smo ti mi Bošnjaci kad nas politički educiraju hodžice. Država u kojoj hodžice predstavljaju politički faktor osuđena je na propast. SMRT FAŠIZMU! SLOBODA NARODU!
Veliki pozdrav za\"REPUBLIKU SRPSKU!!!
izdajica tihic je svog naroda kao Covic svoga hrvtskog vi imate majmuna a mi imamo zirafu koja i dalje zeli da pravi festu uz dodika .
ja cu glasati za radoncica BIH4EVER!
Ostalo je malom srbofilskom isprdku još 9 mjeseci da bulazni a onda na smetljište istorije. sjećaćemo ga se ko što danas pamtimo bobana, đogu, miloševića i ostalu bagru.
Nema večih zlotvora Bosne i Hercegovine od njenih patriota!!!! IZ je u finishu dostigla 2 mjesto po ovom pitanju.
pa IZ usmjerava ka radoncicevoj stranci, ocigledno je dao obecanje i zato ima potporu, al me brine jer je za mene on sumnjiv lik sa sumnjivim namjerama tako da ce tesko dobiti moj glas u svakom slucaju...
K\'o fol se svađaju, da se Vlasi ne dosjete. Samo što mi ne padamo na takve olinjale fore, hahah... Smiješno!
zac 100 godina vlada osmansko carstvo i mi guzimo opet srpkinje ko u stara dobra vremena
nek\' ste mu rekli lik je ispao debiI pravi boji se dodika pa po svaku cijenu samo da ostane u fotelji... ne moze drug
Pipo za Guantanama,osevapio bi se cijeli svijet :D :D