Instruktori, komisije
0
Iskorijenjeno mito za vozačke ispite?
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E evo da se nadovežem na ovu temu,polagao sam vožnju prije par dan i pao naravno dotakao ivičnjak i još koja sitna greškica ali ispitivač mi natrpa lopatom neke greške pa kaže malo prošetaj po rutama ili plati taxi ako ti treba prevoz,Bezobrazni su pokvareni i odurni a ja mu velim pa vi ste polagali sa 19 godina vozački.... a on pobježe iz auta i osta bez teksta.
ja cu sljedece sedmice definitivno dati mito kao i vecina mene je strah \" trebaju se clanovi komisije placat na platu a ne na kolicinu posla koji urade \"
evo moji poznanici mi govore vec odkad sam poceo polagat vozacku da bez 100 km nemogu proc i da je ove sedmice troje polagalo po peti put (voznju) u zavidovicima to je ludnica meneje strah uopste i polagat ja nemam tolike pare sama vozacka je preskupa!!!!!!!!!!! 1200 km sramota
sta ce lojavcima auta? za njih su kamile.
Polozila si svakako iz prve! Nisi dala \"mito\" novac. Mozda si dala \'nesto drugo\'! Ako je koriscen \"prezrvativ\" nije strasno.
haj ne serite, ja sam prije dva mjeseca iz prve polozila, bez ikakve stele i mita. ko je retardiran i ne moze da polozi, nek ne svaljuje na komisiju, nego nek se pomiri da ne moze ni vozac svako biti. sto se bezveze iznervirah citajuci ove nebulozne komentare..
komisija je fujjjj, nemaju obraza ni trunke ,dabogda im za ljeka trebalo....
Milju eura,vozacka na ruke,bez izlaska na kolovoz!
Boga mi sam ja iz prve polozio po novom, bez bilo kakve stele.. I znam dosta ljudi koji su takodje polozili iz prve voznju, a neki su pali testove :D
Bgm ja niti sam pare dao niti sam trazio stelu sa strane, a iz prvog sam pokusaja polozio (dok prije to nije moglo) pa vi kako hocete....ko zna voziti proci ce vjerujte :D
Kroz ovaj clanak ispada da ranije niko polozio bez stele???? To uopste nije istina! Ja sam iz trece polozila bez ikakve stele 2000 i vozim godinama bez incidenata :-). Novi sistem polaganja su preuzeli od EU clanica ali od 01.04.09 ovaj nacin naucenih ruta je u EU ukinut!!!! Gospoda kasne
Pa moze li neko sa sax-a ovom Seadu poslati komentare naroda? Da covjek zna da se uzalud hvali i bori!!!
@novi vozač sorry za pogrešno ukucan nadimak na prošlom komentaru :)
Naravno da je ovo gore notorna laz, ovo se ne moze iskorjeniti. I ja se zalazem za uvodjenje kamera u automobile, pa da vidimo, ako neko fakat zna voziti onda nece biti nikakvih razloga da se ta osoba obori. Eto ideje pojedinim auto-skolama da privuku kandidate, nek uvedu kamere i na taj nacin omoguce korektno polaganje ispita - a usput ostaje i snimak-uspomena kandidatu :)
U oktobru prosle godine sam polagala vozacki ispit i iz prvog puta polozila ... niti sam dala nekome novac ... niti mi je instruktor trazio vezu ... naucite voziti i polozit ce te :) . Uvijek je najlakse okriviti onog koji vas ispituje ! Zasto niko od vas koji ste pali nije napisao koje je greske napravio ? Kada sam ja polagala i sam clan komisije cim sam usla u automobil mi je skrenuo paznju da niti novac prima ... niti novac smije primiti...objasnio mi je da je prije bilo to \"normalno\" ...da vise nije ...i da samo od moje voznje zavisi da li cu poloziti ili ne . Procitala sam svaki komentar ispod ovog clanka i osim par izuzetaka svi spominjete novac i kako ste pali ... bolje vam je uzmite dodatne casove kod svog instruktora... to ce vam kasnije sigurno koristiti ... nego da razmisljate kako potkupiti clana komisije .