Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NORMAL I PRAVI NATPIS ZA BIH TREBA DA BUDE REPUBLIKA SRPSKA I FBIH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO TI DODJE KO SJED.AMER.DRZ.
Jeznaju li nasi hrvati, hercegovci, glupani koliko je prije prema popisu zivjelo u Ljubuskom, Livnu, Duvnu, gabeli muslimana? jesu li svjesni da je danas u Bosni za par procenata vise Hrvata nego sto u Hrvatskoj ima Bosnjaka? Koji vam je vise kurac ljudi, jel treba opet da se marisemo??
Sto se tice promijene naziva iz Bosna i Hercegovina u historijsko Bosna, samo da vas podsjetim da je pojam Hercegovina izmisljen i nametnut od strane turskog okupatora kako bi se razjedinilo Bosnu. Posto Srbi i Hrvati ne vole nista tursku, onda ce oni i biti sretni da se pojam Hercegovina izbaci iz naziva drzave.
Ja mislim da je ovo \"Hrvatsko\" u stvari Srpsko zajedništvo i da ih lataski kabadahija finansira. Nego jesam li ja jedini ili nas ima vise, koji smo promjetili da dosta takozvanih \"hrvatskih\" udruga, zadruga itd direktno djeluje protiv hrvatskih interesa. Sto se tice popisa, nema ga iz inata, i to bosnjackog inata. Nikad se ne treba sprovesti, a jedino sluzi za racunanje brutto nacionalnog dohotka i ostalih statistickih sranja koje nase vlade ni ne upotrebljavaju. Uglavnom neka se zna da je u Bosni izvrsen genocid i zato popis treba blokirati narednih 20 godina. Srpska banda bi pravila genocide, pa se onda popisivala? E jebo vas onaj na koga padaju crvljive pozerovacke sljive.
@Normal Ako si ti Normal ja sam paranormal....sta bulaznis ti? Kakva promjena imena drzave? Budi sretan sto imas i ovo malo cemera.
S obzirom da se niti Hrvatska ne naziva HRVATSKA I DALMACIJA, najprije treba izmjeniti naziv BOSNA I HERCEGOVINA u normalan naziv Bosna.
OH my God!!!