BiH
46

Drugo kolektivno vjenčanje u Banjoj Luci 17. juna

SRNA
Drugo kolektivno vjenčanje u Banjoj Luci, na kojem brak mogu zaključiti parovi iz BiH i inostranstva, biće održano 17. juna, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta i Administrativne službe grada Banje Luke.

Direktor manifestacije "Svadba za pamćenje" Olivera Ratković rekla je da je budućim supružnicima obezbijeđeno građansko vjenčanje uz poklone i turustička putovanja, dok će parovima koji u roku od godinu dana dobiju prinovu biti darovana dječija kolica.

Ratkovićeva ističe da ovaj događaj ima privrednu, turističku, kulturnu, umjetničku, medijsku i humanitarnu komponentu, s ciljem pomoći mladim bračnim parovima.

Prema njenim riječima, zainteresovani budući supružnici mogu već od danas da se prijave organizatorima na internet sajtu <a class="text-vijesti hover:underline" href="http://www.svadbazapamcenje.com">www.svadbazapamcenje.com</a> ili zvaničnom sajtu grada Banje Luke, društvenoj mreži "Facebook" ili da prijavu pošalju na adresu Kosovke djevojke 19/4 Banja Luka.

Organizator manifestacije "Svadba za pamćenje" je Udruženje građana "Bela: Svadba za pamćenje", a 15. maja biže održana i manifestacija "Bebi na dar" za učesnike prošlogodišnje "Svadbe za pamćenje" koji su proširili porodicu.