Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za dk ja mislim da ti nemas veze o cemu pises on ne radi na razvoju bih vec o slabljenju te drzave jesil ti svjestan kakve stvari lupas daje imao partnere bili bi u eu cccc nije ni cudo sto nece bih uci u eu za 15 god kad vec imamo takvije kao ti koi mlate praznu slamu o necemu o cemu nemaju pojma
TO SISANJE KOZICE CEMO OSTAVITI ONOME KO JE TO I DO SADA RADIO . TVOJOJ MAJCI - RAJKI RADODAJCI !!!!!
STA JE BALIJE STA VAM SAD SMETA KAD COVEK IDE U BEOGRAD A KAD VAS MAJMUN HARIS IDE U TURSKU TO VAM NE SMETA ZNATE STA, MOZETE TE SE VI MOM DRAGOM PREDSEDNIKU NASISATI KOZICE SA KURCA ZIVIO MOJ DRAGI PREDSEDNICE MILORADE 10000000000000000000000000000000000000000000000000 GODINA
sta cu srbiji tako rano kad milosevica nema tamo, tadic ceka izdaleka da me salje gdje je krajisnik i karadzic u taj divan grad hag kazu da daju besplatni hleb ima da bih snjima dvojicom bolje bude ima da me guze.u podpisu DODIK SRBIMA SIROM SVETA
IDE ON DA NAUCI NESTO NOVO OD TADICA PUT DO IZDAJE ILI KUDA IDU DIVLJE SVINJE HEHEH TAKO MU SE UT ZOVE KUDA IDE DIVLJE SVINJE KAO STO JE ON
RUSIJA IMA KLIRINSKI DUG U IZNOZU OD 1,5 MILIJARDI DOLARA ZEMLJAMA NASLEDNICAMA JUGOSLAVIJE DAKLE MEDJU NJIMA JE I BOSNA I HERCEGOVINA . DAKLE RACUNI SE JOS NISU RASCISTILI . OD VAS SRBA JEDINO JE U RUSIJU PREBJEGLA MIRA MARKOVIC I KADIJEVIC OSTALI SU NASLI SPAS KOD \" KLINTOVNICE \" A MEDJU NJIMA I TI DUSANKA .
JAKO TE NAIVNI ON RAZI SAMO ZA SVOJU STARNICU I ISKLJUCIVO ZA SVOJ DŽEP. DOK MU NAROD GLADUJE ON RENOVIRA SVOJU VLADU SA VELIKIM MILIONIMA I KUPUJE SEBI PRIVARNE AVIONE MARKE (MERCEDES) PROIZVODNJE 2006. GADI MI SE TAJ NACIONALISTA ŽIVIO BAKIR HADŽIOMEROVIĆ KOJI GA NON STOP BRUKA I OBARA NA DNO BEZ KRAJA (DODIK JE VULGARNO I BEZOBRAZNO KRME)
dodik je na pladnju dobio rs, a od koga - to je duga domaca i strana prica. dodik radi za ekonomski prosperitet republike koju je dobio na poklon - dok federalci rade na ekonomskoj devastaciji federacije - pored brojnih mehanizama ubijanja federacije - glavne poluge su im kantoni. izlaz iz ove situacije - federalci ce uciniti - sve - da (se opet) pokriju ,,patriotskim\'\' glavama tuđih sinova. inace mene kao stanovnika federacije ne zanima dodik ni rs - nego - gdje ti ,,nasi\'\' putuju, od cijeg se novca finansiraju i koji su im krajnji ciljevi. a dodik je vec odaaaaavno potrosen ,,dezurni krivac\'\' - za svo zlo koje opsjeda federaciju... od dodika - drveta - budale iliti kriminalci - niti hoce niti znaju da gledaju u svoju sumu - tj. u svoje federalne stravicno pohlepne - megalomanijakalne vlastodrsce - koje pljackaju federaciju - a svoje lopovluke pred ,,svojim\'\' narodom pokrivaju - dodikom. jadno.
IDE PO INSTRUKCIJE KOD BANDE U BEOGRAD!
Uvenu mi dunja u fioci, Haris mi je kod Draze u vojsci...
To ce vam ostati jedino pjevate uz gusle pijete brlju GOVNARU mezite slaninu sa bijelim lukom i da zalite na svoj Mitolomanski nacin. subarasi lose vam se pise .Proljece na nase rame slijece a miris ljiljana ce dase siri poljima gdje su sada svinjci i krmecari. Dr Dabic je spremijo terapije za sludjene genocidase i to uz Besmu \" Moj Beograade Zajeba Me\".
Sprem\'te se, sprem\'te četnici Srpska mi truba zatrubi Iz toga sela Drenova. Sprem\'te se, sprem\'te četnici, Silna će borba da bude. Zagrmi Draža vojvoda Bacajte bombe četnici! Iz ove naše pobede, Rađa se sunce slobode. ,,,mnogo volim ovu pjesmu ! Usi mi zatrepere od srece ,kada je pjevam!
@ DK Iste one koje su vam pomogle da izgubite sve ratove,Kosovo i sto ste od Smrdoslavije spali na Ciganski pasaluk,Iste one koje su vam pomogle da Mrkogorci otvore oci i koji vas sada preziru ,iste one koje vec rade na Vojvodini a ubrzo ce biti i sa Sandzakom.Bugarska i Rumunija vam takodje pripremaju zaprsku.Vi ste na pogresnoj strani svo vrijeme ali kad ostanete pod jednom Sljivom to jest toliko vas da stanete svi pod nju onda vas postede da se spominje da ste bili nekada e to Turska nece dozvoliti da se unisti jer ce ona na kraju stati u vasu zastitu. Neko skonta nekad neko nikad.
Pomaze Bog braco Srbi ! Vrjeme je da maske padnu !Nikad necu zaboraviti kada sam Momcilu celivao ruku i kada me je Vojvoda pomilovao po glavi i zakleo \'\'Momire, dobro nam dosao !\'\' Od tada je moj zivot dobio smisao .Sve sto sam radio, radio sam za srpstvo. \'\'Blokiraj aprilski paket!\'\'...Blokiram. \'\'Potpisi reformu policije\'\'...Potpisem! \'\'Putuj po svjetu i dokazuj da je BiH ne moguca opcija , pravi budalu i od sebe i od BiH!\'\'...Ispostujem! Moja lojalnost \'\'Srpskoj Otadzbinskoj upravi \'\' i KOS-u je 100%-a . Vostani Serbijo! Vojvoda Momir s.r.
Ma, sta ces dodika spijunirati, on i onako sve kaze sto misli...ahahaha!!!