Odabrali kandidata
60

Cvijanović o izborima u Banjoj Luci: Moramo se okupiti oko Šobota i pobijediti

SRNA
Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba
Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izrazila je uvjerenje da je Predsjedništvo Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka uradilo dobar posao i donijelo dobru odluku izabravši Nikolu Šobota za kandidata za gradonačelnika Banje Luke.

Ona je na sjednici Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka rekla da je Šobot mlad, školovan čovjek koji živi život RS-a i promoviše one vrijednosti na osnovu kojih SNSD pobjeđuje sve ove godine.

"Od ovog dana počinje samo naše odbrojavanje dana do onoga što se zove izborna pobjeda. Sigurna sam da će to biti naša izborna pobjeda", istakla je Cvijanović.

Ona je rekla da je Banja Luka teško eksperimentisala posljednjih godina.

"Mislim da je ovo vrijeme odlično da vratimo Banju Luku kući, da je stavimo na put ozbiljnih ljudi, ozbiljnog razvoja i konačno da je vratimo na put onih mladih lica, koje svi želimo da vidimo i u porodici, i u komšiluku, i u kolektivu i za koje konačno otvaramo vrata u SNSD-u", dodala je Cvijanović.

Ona je dodala da je na čelu tima SNSD-a uvijek bio i bit će Milorad Dodik, ali da se mora na lokalnim nivoima odraditi dio posla, jer Dodik ne može da stigne svugdje.di.

"Naša obaveza kao ljudi koje ovdje predstavljamo, jeste politički život i politička borba, i da se okupimo oko Nikole Šobota i da dobro pobijedimo na ovim izborima", zaključila je Cvijanović.