Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali pazite naslovnice \'\'BiH ne smije propustiti priliku u 2009. godini\'\' i to 17god nakon rata haha a sve se mjenjaju visoki predstavnici... ustvari za one koji nekontaju u prevodu zapravo - \'\'predstavnik koji nadzire stanje BiH da ostane i da bude onako kakvo zele velike sile i oni koji kroje sudbinu ove BiH a i lobiji \'\' koji smo mi narodi u nasoj BiH sve krdo ovaca i stoke koje je lako voditi u propast da se smijes od zalosti i ludila covjece... pozdrav svima bratstvo i jedinstvo
Pazite dobro Bosnjaci sta vam se priprema...Nemojete dat da vam Dodik upropasti drzavu a ni izdajnik Tihic!
Lajcak moze traziti od Spirica bilo sta,a li ako Dodik to ne dozvoljava, poso mu je uzaludan. A zana se da Dodik na ovo mjesto hoce svog conjeka kako bi napravio jos jedan korak unazad na putu Bosne i Hercegovine u EU.