Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MEMLE DEBELO JE STAVILO POTPIS I ZATO ZIVI NA GUZOVE MISLIM NA DRZAVNI RACUN MOS MISLIT ON JE POTPISO BOSANCI OSVESTITE SE I TERAJTE TE ZAPADNE MAJMUNE OD SEBE IONAKO SVE STO TI ZAPADNI MAJMUNI POTPISUJU TO VISE NIKO NE JEBE PET POSTO SVEN ALKALAJ PA TO JE SIPTARSKO PREZIME SLUSAJ SVEN JEBACU TI JA CERKU U PICKU KAD TAD
Najbolje bi bilo da je potpisao konvenciju da se uopste ratovi ne vode na cijeloj zemaljskoj kugli-TO BI NAJBOLJE BILO!!!!!!