Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj mene na slici sto bas jaa hahahahah (: :)
Samo polako, leci ces ti na rudu a da toga nisi ni svjestan. Isto kao sto si to uradio kad je novac, pasos, zastava, unutrasnje granice, drzavna administracija u pitanju..... polako, polako. Umrijet ces, nazalost, kao bijeda koja nije svjesna da je isuvise mali da bi mislio da svijet pocinje sa sopstvenim rodjenjem i zavrsava sopstvenom smrcu.
MANIJACI,ŽELJO,BOG I ČARŠIJA - NEKA ŽIVI BOSNA NAŠA DRŽAVA!!! SVIMA KOJI SLAVE SRETAN DAN DRŽAVNOSTI BIH! 25. odrzat ce se protest u Sarajevu i Tuzli u organizaciji neformalne grupe \"gradjani i gradjanke\" Zato SVI NA PROTESTE!!!!
Normalno da je praznik u Republici Srpskoj sutra. Nije najvazniji praznik, ali je red da se oblijezi neradom.:) Najvazniji je 09.01. A sto se tice tzv. praznika 25-og, to u RS-u ne pije vode niti ce ikada piti. Svejedno mi je sta vi u Federaciji obiljezavate, dok god nama ne namecete takve gluposti.
RS taj dan radi, ali zato je njima praznik sutra - Potpisivanje Dejtonskog sporazuma :))) Svima koji slave 25.11. SRETAN PRAZNIK!
25. novembar. dan drzavnosti BiH a ne dan Federacije BiH , i ne rade svi drzavni organi a ne samo organi Federacije. uostalom sve vam pise, samo treba procitati !!!! i sretan svima onima koji vole BiH Dan drzavnosti !
živio dan državnosti!
Pa samo dio federacije (Službeni list RBiH”, broj 9/95) je i odlucio da to bude praznik pa nek i sprovodi kod sebe.
tuga
i to na dio federacije
i naravno to se samo odnosi na FBiH