sport
0

Woodgate na travnjaku za oko tri mjeseca

NINA
Odbrambeni nogometaš Reala iz Madrida engleski internacionalac Jonathan Woodgate uspješno se oporavlja od operacije prepone i bit će spreman za igru najvjerojatnije za oko tri mjeseca, prenijeli su danas španski mediji.

Nogometaš za čiji je transfer Real prošle godine platio Newcastleu 13,4 miliona funti (25,6 miliona dolara), a koji zbog ozljede još nije odigrao nijednu utakmicu za Kraljevski klub, počet će trenirati za dva mjeseca pod nadzorom finskog specijaliste za liječenje prepona Sakarija Orave.

“Mislim da će Woodgate biti spreman za iduću sezonu. Ništa nije stopostotno sigurno, ali sve govori da je neugodna ozljeda sanirana i on se polako vraća nogometu”, izjavio je Orava sportskom dnevniku Marka.

Woodgate se ozlijedio još dok je igrao za Newcastle u finišu prošlogodišnje sezone, ali se očekivalo da će se brzo oporaviti i da će debitirati za Real prošlog oktobra.

Ispostavilo se, međutim, da je ozljeda lijeve prepone vrlo ozbiljna i Woodgate je bio prinuđen otići na operaciju obavljenu u SAD-u. Orava je istaknuo da je Woodgate jesenas nesmotreno pogoršao ozljedu u velikoj želji da što prije zauzme mjesto u ekipi Reala.