Spektakl na otvorenom
1

U centru Banje Luke počeo bokserski turnir "Radovan Bisić"

Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Na Trgu Krajine u centru Banje Luke večeras je počeo 11. memorijalni bokserski turnir “Radovan Bisić", na kojem učestvuju takmičari iz osam zemalja regiona.

Tokom dvodnevnog održavanja turnira biće održano ukupno 18 borbi, u kojima će se takmičiti bokseri iz Slovačke, Mađarske, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Slovenije, Crne Gore i BiH.

Domaćin i organizator turnira, koji je u 17 sati svečano otvorio predsjednik Skupštine grada Banja Luka Slobodan Gavranović, je banjalučki Bokserski klub Slavija.

U ovim trenucima u centru Banja Luke traju uvodne borbe, a finale turnira bit će održano sutra u 20 sati. Čini se kako su organizatori napravili pravi potez postavljanjem ringa na otvorenom, u centru grada, jer mečeve prati veliki broj gledalaca, što predstavlja istinski bokserski spektakl.

Portal Klix.ba vam donosi dio atmosfere koja je oko 18 sati vladala na glavnom banjalučkom trgu, gdje se okupilo oko 2.000 posjetitelja.

Radovan Bisić bio je legendarni bokser banjalučke Slavije koji je umro 1996. godine, a prvi memorijal održan je 3. novembra 1997 godine u Sportskoj dvorani ”Borik” .