Tuzla
0

Teniski turnir za rekreativce

Sarajevo-x.com
U nedjelju, 3. augusta 2008. na terenima Teniskog kluba Zmaj od Bosne u Tuzli održat će se drugi teniski turnir za rekreativce nazvan "Burekblog Tennis Challenger".

Ovo okupljanje organizuje grupa entuzijasta koja piše na blogu http://burek.blogger.ba/. Turnir počinje u 18 sati, a namijenjen je bh. blogerima i posjetiocima Burekbloga, kao i svim kao i svim zainteresovanim rekreativnim igračima tenisa iz Bosne i Hercegovine.

Prošlogodišnji odziv i lijepo druženje grupe ljudi koja se nikad prije nije srela dovoljan su razlog da se turnir ponovi i ove godine, sa težnjom da postane tradicionalni.

Dolazak su već najavili neki prošlogodišnji učesnici, a među njima sad već legendarni blogger "Propali fudbaler", te nekoliko posjetilaca burekbloga preko e-maila. Nije naodmet napomenuti da se veći dio turnira igra pod reflektorima (noću) što je poseban ugođaj za sve igrače i posjetioce. Učešće na turniru je besplatno, a kao dobar domaćin Burekblog će se pobrinuti da svi igrači imaju dovoljno osvježavajućih pića i teniske opreme ukoliko se ukaže potreba.

Dobro došli u Tuzlu, poručuju organizatori.