Ema Burgić za Sarajevo-x.com
0
'Tata ne bi dopustio da igram za drugu državu'
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka ti cast
Bravo Ema............
tata ti si tito
BRAVO!!!! svaka čast za tebe, to nešto govori o tebi, da voliš našu zemlju!!!!
Svaka čast, nikud ne idi, samo naša BiH!!! Mora neko podignuti ovu našu zemlju
bravo tata!
Svaka cast curice, samo naprijed, ako jednog dana i pređes da igras za neku drugu zemlju, znace se radi koga se to desilo...valja nabiti po 6000 KM plata u parlamentu...
cestitam ema!! samo tako nastavi i ne slusaj puno druge nego slijedi svoja osjecanja... lukavcani su ponosni na tebe :))))
lol... Ja i haver bili u Tuzlii jeli u nekom restoranuu, koji se nalazio pored teniskog kluba... Sjecam se da je djevojka, koja je trenirala, bila ista ko i ova na slicii.... Valjda ce bit nesta od tebee, da se mogu `falit, da sam te vidio.... xaxax
Bravo, Ema! Svi bosanci ove planete, se ponose tobom! Aferim!
Bravo Ema,konacno da dobijemo i mi jednu mladju teniserku.Samo naprijed,sve najbolje...Bosna...Bosna...Bosna:)
Da sam na tvom mjestu otisao bi u inostranstvo tj u Srbiju gdje su idealni uslovi za tenisere, a Srbija je sada na teniskoj mapi svijeta.
bravo,nemam rijeci,iskreno,srce mi se nadulo i suze su mi krenule citajuci ovo sve,samo naprijed,sve najbolje!!!!
To Bosanko nasa,samo naprijed!!! Ema svojom ljepotom Bosnu nosi i u srcu svome njom se ponosi! BOSNA4EVER!
Postici nesto u zivotu nema nikakve veze sa tim gdje si rodzen i gdje zivis.Vazno je koliko imas u glavi i koliko se trudis da uspijes.Nadam se da ces da uspijes u zivot i da ses ostati da igras pod bosanskom zastavom.Stvarno bi trebali natjerati ovu nasu vladu da urade nesto da se organizuje neka stipendija za ovakve talente pa da dobiju mogucnost i da se dokazu.