Druženje u Monte Carlu
0

Đoković želio Neymaru pokazati nogometne vještine, a onda je shvatio da tu nije najbolji

D. P.
Đoković, Verratti i Neymar na druženju (Foto: Screenshot)
Đoković, Verratti i Neymar na druženju (Foto: Screenshot)
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković konačno će zaigrati jedan Masters 1000 turnir ove sezone, a dolazak u Monte Carlo iskoristio je kako bi se družio sa zvijezdama Paris Saint Germaina Neymarom i Marcom Verrattijem.

Masters u Monte Carlu treći je iz druge po jačini serije turnira u svijetu tenisa, a Đoković je propustio prva dva (Indian Wells i Miami) jer nije mogao nastupiti zbog toga što nije vakcinisan.

Međutim, konačno je dobio šansu da zaigra na jednom Masters 1000 turniru gdje je već počelo prvo kolo. Dok Đoković čeka svoj prvi meč, odlučio je dobro se zabaviti sa nogometnim zvijezdama.

Turnir su posjetili nogometaši PSG-a Neymar i Marco Verratti, a u jednom trenutku odlučili su zajedno sa srbijanskim teniserom pokazati nogometne vještine.

Verratti, Neymar i Đoković žonglirali su veliku tenisku loptu, koja je veličine one nogometne, ali se teniser tu nije proslavio.

Đokoviću je prvom lopta pala na pod nakon "traljavog" poteza koji je izazvao smijeh. I sam Đoković je bio svjestan da je "zabrljao" pa se uz smijeh uhvatio i za glavu.