Makedonac ga pitao
30

Dimitrov otkrio kako "osvaja" najljepše žene svijeta, ljubio je Šarapovu, Scherzinger...

D. P.
Dimitrov je napoznatiji po vezama sa Šarapovom i Scherzinger (Foto: Twitter)
Dimitrov je napoznatiji po vezama sa Šarapovom i Scherzinger (Foto: Twitter)
Teško se sjetiti nekog sportiste koji je osvojio srca toliko svjetskih ljepotica, kao što je Grigor Dimitrov, a sada je bugarski teniser otkrio šta mu pomaže u osvajanju srca popularnih svjetskih djevojaka.

Dimitrov je trenutno u vezi s ljepoticom Madalinom Ghenea, koja ga prati na Wimbledonu i koja je u fokusu javnosti zbog svog izgleda na tribinama All England Cluba. Međutim, ona nije prva ljepotica s kojom je Bugarin u vezi, a dug je niz onih koje su bile u njegovom zagrljaju.

Naravno, najviše se pričalo o njegovim ljubavnim vezama s Marijom Šarapovom, Nicole Scherzinger i Serenom Williams.

Bio je u vezi i s kćerkom ruskog oligarha Eldara Osmanova, Lolitom, a bio je u ljubavnoj vezi i sa slovačkom političarkom i bivšom teniserkom Romanom Tabak.

Njegove veze zaintrigirale su makedonskog novinara Nenada Živanovskog, koji radi za Makfaks koji ga je pitao kako uspijeva osvojiti sve te popularne svjetske djevojke.

"Prijatelji iz Makedonije su mi rekli da se ne vraćam u državu ako te ne pitam kako uspijevaš imati najljepše žene svijeta", pitao je Živanovski i navukao veliki osmijeh na lice Dimitrova.

Bugarin mu je otkrio da mu lijepe djevojke same dolaze, ali da je uvijek treba biti pozitivan i prijatan prema svima koji ga okružuju te da je to njegov adut.

"Ne znam kako da vam odgovorim na ovo pitanje. Ponekad u životu ne birate stvari, ali oni vam same dođu. Jednostavno, morate ih prihvatiti kao takve. Ovdje govorim općenito, i o dobrim i o lošim stvarima. Sve treba prihvatiti na isti način. Kada su žene u pitanju, sve je relativno. Trudim se s njima biti pozitivan i ugodan. Možda mi to pomaže", rekao je kroz osmijeh Dimitrov.