Nakon žrijeba Evropske lige
0

Zrnanović: Očekivali smo lakšeg protivnika, nema opuštanja

Piše: D. B.
Dilaver Zrnanović
Dilaver Zrnanović
Nakon što je FK Sarajevo dobio protivnika u 1. pretkolu Evropske lige, ekipu Hiberninasa s Malte, stoper Bordo ekipe Dilaver Zrnanović je rekao da je priželjkivao slabijeg protivnika te pozvao na oprez u predstojećim utakmicama.

"Sigurno da smo priželjkivali lakšeg protivnika. Jedno je sigurno, opuštanja nema, Trebamo se maksimalno spremiti i upoznati ekipu. Imamo vremena da se pripremimo do utakmica sa Hiberniansom", izjavio je Zrnanović za portal Klix.ba

Ekipu Sarajeva je nakon završetka prošle sezone napustilo nekoliko igrača, ali su stigla i pojačanja. Sigurno je da će biti potrebno uigravanje, a postavlja se pitanje i da li je ekipa dovoljno snažna za takmičenje u Evropi.

"O tome da li su nam potrebni novi igrači, odluku donosi stručni štab. Jedno je sigurno, ekipa mora biti jaka kako bismo napravili dobar rezultat".

Stoper Sarajeva još uvijek nije siguran da li će i dalje nositi bordo dres, jer njegov ugovor istječe za nekoliko dana.

"Trenutno sam na pripremama s ekipom, a po povratku u Sarajevo se nadam dogovoru kojim će saradnja biti produžena. Ja sam na raspolaganju i nadam se najboljem", završio je Zrnanović.