Nogomet
250

Zmajevi trenirali u Zenici, greške "plaćali" čvokama

Piše: E. M.
(Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba)
Izabranici selektora Mehmeda Baždarevića danas su u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odradili svoj četvrti trening u sklopu drugog dijela priprema za kvalifikacionu utakmicu protiv Estonije.

Za predstavnike medija trening je bio otvoren 15 minuta, nakon čega su se mediji povukli s terena. Ono što se moglo vidjeti je da su oni koji su griješili "kažnjeni" čvokama od saigrača.

Prije treninga je glasnogovornica NSBiH Slavica Pecikoza s predstavnicima medija u Zenici upriličila druženje, gdje se razgovaralo o radu novinara tokom priprema i kvalifikacijskih utakmica, a riječi dobrodošlice uputio je i selektor Baždarević, koji je istakao da mu je drago što bh. reprezentativci imaju medijsku podršku, ali i potreban mir tokom priprema za utakmice.

Svoj prvi službeni trening reprezentacija Bosne i Hercegovine imat će sutra u 18:15 u Trening centru NSBiH, a zvanična konferencija za novinare bit će upriličena na Bilinom Polju.

Selekcija Estonije sutra stiže Zenicu te će trenirati na Bilinom Polju, a prije treninga obratiti će se domaćim medijima.