Jose Mourinho
0

"Želim Real, ali ništa nisam potpisao"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho, trener milanskog Intera, nastavlja privlačiti pažnju svjetskih medija svakom svojom izjavom ili gestom. I ove sedmice je zagolicao javnost svojim nastupima.

"Istina je da bih volio raditi u Real Madridu, ali nikakav ugovor nisam potpisao s njima, kao što sam negdje pročitao. Čak nisam imao niti najbanalniji kontakt s njima", rekao je Mourinho i nastavio:

"Trenirao sam veliki klub u Engleskoj, treniram ga u Italiji. Svi znaju od prije da je moja želja biti i trener velikog kluba u Španiji. Real je primamljiv, naravno da jest i vjerojatno ću tamo završiti jednog dana."

Posljednjih dana je "otrovne strelice" prema Mourinhu slao trener Napolija Walter Mazzari, no popularni "Special One" se nije previše uzbudio zbog njegovih verbalnih napada.

"Čujte, osvojio sam sve u Engleskoj, osvojio sam sve i u Italiji. I smiješno mi je da se uspoređujem s nekim trenerima koji nisu u istoj rečenici sa mnom. Vidim da to čine predsjednici njihovih klubova. Oni imaju samo Toskanski kup ili Kup Reggio Calabrije, a ja imam sve ili skoro sve. Pa, što da dodam o toj priči", zaključio je Mourinho.