Sejad Salihović
0

"Zaspali smo na početku drugog poluvremena"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaši Wolfsburga nanijeli su Hoffenheimu na njegovu stadionu prvi domaći poraz ove sezone. Bilo je 2-1 za momčad aktualnih prvaka.

Nakon utakmice novinari Skya okupili su svu četvoricu bosanskohercegovačkih nogometaša na reporterskom mjestu. Najviše su govorili Zvjezdan Misimović (Wolfsburg) i Sejad Salihović (Hoffenheim).

  • U prvom poluvremenu nismo pokazali koliko možemo i Hoffenheimu smo dali igrati. Na temelju pokazanog u drugom poluvremenu naša je pobjeda ispala u potpunosti zaslužena. Morali smo pobijediti kako bismo zadržali priključak pri vrhu. S obzirom na rezultate svih drugih momčadi u gornjem dijelu ljestvice u dosadašnjem dijelu kola, ova se pobjeda pokazuje dodatno važnom – rekao je Misimović, strijelac prvoga, izjednačujućeg pogotka za goste, koji je svoj šesti bundesligaški gol sezone ponovno proslavio u stilu LeBrona Jamesa.

Razloge poraza svoje momčadi pokušao je objasniti kapetan domaće momčadi Sejad Salihović:

  • Prvih dvadeset minuta drugog poluvremena jednostavno smo prespavali. Wolfsburg je to iskoristio i zasluženo nam unutar tog perioda zabio dva gola. Nakon njih smo se probudili, no tada je već bilo prekasno.

Zvjezdan Misimović u ime je četvorice bh. reprezentativaca procijenio izglede reprezentacije Bosne i Hercegovine u dvama dokvalifikacijskim dvobojima protiv Portugala.

  • Jasno nam je da nas očekuju dva iznimno teška iskušenja. Ne preostaje nam ništa drugo nego da pokušamo s gostovanja u Portugalu donijeti što povoljniji rezultat, te onda u uzvratu pred svojom publikom nastojati pobijediti i izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu.