Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna se ko vise sere, vi na portalu ili Wenger...Stara prica, kad se zijani sudije su krive...Treba biti covjek pa priznati poraz i izvicu pouke za prestojece tekme..Seronje..
Ne zna se ko vise sere, vi na portalu ili Wenger...Stara prica, kad se zijani sudije su krive...Treba biti covjek pa priznati poraz i izvicu pouke za prestojece tekme..Seronje..
Sjećate se kad nisam svirao offside RVP-u kad je bio metar i po iza odbrane chelsea i zabio, Arsenal pobjedio na Stamford Bridgeu, ja dobio 4 utakmice suspenzije a Scolari otkaz. Malo me stid jer je i Saša Matić vidio taj offside. Toliko o suđenju. Inače je Chlsea razbio Arsenal ko da je neki Hull City. JA za 90. minuta nisam vidio pravu priliku za Arsenal a i da su je stvorili nema ko zabit.
ovom covjeku je uvijek neko kriv...i sve sto procitam od njega je da nekog okrivljuje za nesto... pu
CHELSEA JE POKRADEN, DVA CISTA PENALA NISU SVIRANA. OBA JE NAPRAVIO VERMALEN HRVACKIM ZAHVATIMA, TE JE ZA SVAKI TREBAO DOBITI ZUTI KARTON. ZNACI OSTECENI SU ZA DVA PENALA I CRVENI
arsenal,nema se pojma braniti,već su primili golova kao chelsea,prošle cijele sezone...a vi govorite o krađi,krađa je što čini wenger i uništava arsić
Aj ne serte...nalupo sam levate ko beba zvecku...:)
ARSENAL JE POKRADEN SUDIJA JE PONISTIO CIST GOL I NIJE SVIRAO PENALE I NEKOLIKO GRUBIH PREKRSAJA KAKVA SRAMOTA POKRADENI SMO CIGANE VJESTACKE ZVANE CHELSEA GURAJU SUDIJE!
ponisten je cist go..... i da nije bilo autogola, bilo bi 1 ;1 chelsea ja bio losiji tim...ne pobijede uvijek bolji
Jeste sve se vidilo. Budi čovjek a ne Francuz, prizna da su vas ljudi ZGAZILI kao malu djecu: