Nogomet
0

Vučinić: Da sam majstor, postigao bih gol

Totalsport
Mirko Vučinić, kapiten nogometne reprezentacije Crne Gore, samokritično je prokomentarisao drugi uzastopni poraz svoje selekcije od Češke u dodatnim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo...

Nakon domaće pobjede 2-0 u prvom susretu, Češka je slavila i u Podgorici s 1-0 pogotkom Petra Jiračeka u 81. minuti.

Crna Gora je prema prikazanoj igri zaslužila puno bolji rezultat. Ne samo da nije trebala izgubiti, već je mogla i pobijediti, s obzirom na mnoštvo prilika, pogotovo u drugom dijelu.

Mirko Vučinić je bio konstantna opasnost za gol Češke. No, propustio je dosta prilika ili poluprilika. Početkom drugog dijela je glavom s dva metra promašio praktično prazan gol. Napadač Juventusa nije imao svoju večer kada je riječ o realizaciji, što je i sam apostrofirao nakon utakmice.

"Da sam majstor, postigao bih gol, ali meni to nije uspjelo. Počeli smo utakmicu u grču, jer smo znali da ako primimo gol, moramo postići četiri. Međutim, mogli smo pogoditi i u 80. minuti, opet bismo imali šansi. Stoga žalimo za ovom pobjedom. Međutim, pokazali smo u kvalifikacijama da se možemo nositi s velikim ekipama", rekao je Vučinić.