Nogomet
0

Villas-Boas: Moramo bolje koristiti prilike

Totalsport
Villas-Boas (Foto: Reuters)
Villas-Boas (Foto: Reuters)
Nogometaši Chelseaja u posljednje četiri takmičarske utakmice upisali su tek jednu pobjedu i to protiv Evertona u Carling Cupu nakon produžetka (2-1).

U Premiershipu su uzgubili od QPR-a (u gostima 1-0) i Arsenala (5-3 kući), dok su u utorak navečer u Ligi prvaka remizirali s Genkom (u gostima 1-1).

Imao je Chelsea u tom susretu vodstvo golom Ramiresa iz 26. minute, kao i jedanaesterac i brojne prilike iz igre, ali nije ih uspio realizirati. Udarac Davida Luiza s bijele tačke odbranio je golman László Köteles, a propuštene prilike Chelseaju su se vratile kao bumerang u nastavku kad je za domaće izjednačio Jelle Vosson.

"Prvo poluvrijeme bilo je jako dobro. Zabili smo željeni gol i imali puno prilika. Imali smo puno prilika i u nastavku nakon izjednačenja, ali nismo zabili. A velike prilike moramo bolje koristiti i pospremati lopte u mrežu", rekao je Villas Boas.

"2-0 na poluvremenu uvijek je idealna situacija, ali nismo uspjeli to ostvariti. Niko (Anelka) i David (Luiz) bili su predviđeni izvođači za utakmicu, ali nije išlo. Nije sve negativno, ali mogli smo igrati bolje. Moramo nastaviti stvarati prilike, ali ih i koristiti", zaključio je menadžer "bluesa".