Nogomet
0

Van Persie: Naravno da Fabregas i Nasri nedostaju

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Najbolji igrač i strijelac nogometaša Arsenala u ovoj sezoni, Holanđanin Robin Van Persie, žali što su ekipu uoči sezone napustili Cesc Fabregas i Samir Nasri.

Nakon osam godina provedenih u redovima Topnika ovog ljeta se dotadašnji kapiten Arsenala Španac Fabregas vratio u klub iz dječačkih dana, Barcelonu, dok Francuz Samir Nasri nije odolio zovu novčanica iz Manchester Cityja.

"Odlazak takvih igrača bio bi udarac za svaku ekipu na svijetu, pa tako i za Arsenal. Sigurno je da nam nedostaju", izjavio je Van Persie.

Zbog tih transfera menadžer Arsenala Arsene Wenger je doslovno u zadnjim trenucima prijelaznog roka dovodio igrače koji bi popunili prazninu u timu.

"Igrači koje smo doveli nakon prodaje Fabregasa i Nasrija uistinu rade odličan posao. Doduše, donekle smo morali promijeniti način igre, pa i ja imam nešto drugačiju ulogu. Ipak najvažnije je da se momčad stabilizirala i da funkcioniramo sve bolje", smatra Holanđanin koji je ove sezone zabio 18 od 38 premierligaških golova Arsenala.