Nogomet
0

Van der Vaart: Nisam rekao da želim u Chelsea

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Nizozemski nogometaš u redovima Real Madrida Rafael van der Vaart (26) opovrgnuo je medijska nagađanja prema kojima bi on sljedeće sezone trebao karijeru nastaviti u Chelseaju.
  • Čuo sam glasine koje kažu da želim preći u Chelsea. Ali ja to nikada nisam rekao. Nisam još ništa odlučio o svojoj budućnosti. Ne znam ništa o tome – rekao je Van der Vaart o nedavnim napisima u engleskom dnevniku The Timesu u kojem se pojavila i njegova izjava u kojoj je jasno istaknuo da želi napustiti Real.

  • U Realu će se na ljeto dogoditi puno toga. Doći će novi predsjednik, a možda i novi trener. Stoga ću pričekati i vidjeti što će se dogoditi – dodao je nizozemski veznjak.

Van der Vaart je prošlog ljeta stigao u “kraljevski klub” iz HSV-a za 13 miliona eura, potpisavši pritom petogodišnji ugovor i pod trenerom Berndom Schusterom na početku sezone zabljesnuo je u nekoliko navrata. Međutim, dolaskom Ramosa na klupu (u decembru prošle godine) Nizozemac je potonuo u drugi plan i igra sve rjeđe što je izazvalo njegovo nezadovoljstvo i glasine o mogućem transferu.