Nogomet
0

Uz Ancelottija uskoro i Agüero u Chelseaju?

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Carlo Ancelotti, sadašnji trener Milana, trebao bi, po pisanju Mail on Sundayja, možda već u nedjelju navečer objaviti da će od sljedeće sezone raditi u Chelseaju.

Već duže vrijeme se govori kako bi Italijan trebao biti dugoročnije rješenje kluba moćnog vlasnika Romana Abramoviča, nakon što se privremeni trener, Holanđanin Guus Hiddink, oprostio od kluba nedjeljnim naslovom pobjednika FA Cupa.

Ranije se govorilo da će ponedjeljak biti dan službene objave, no Mail on Sunday govori da bi se već nakon posljednje ovosezonske utakmice Milana u Seriji A (gostovanje kod Fiorentine) moglo sa sigurnošću znati da je Ancelotti novi trener na Stamford Bridgeu.

Isti izvor je naveo da će Chelsea opet krenuti u lov na 20-godišnjeg Argentinca Sergija Agüera, napadača madridskog Atletica. Prošlog ljeta su se vodili pregovori Chelseaja i Atletica, no realizacija se nije dogodila, a trenutno Chelsea ima jake konkurente u Interu i Manchester Cityju, u borbi za ovog igrača.

Agüerov agent navodi da će konačnu odluku ipak donijeti Atletico, vezano uz budućnost igrača, a Mail on Sunday se "boji" da bi konačnu odluku gdje se nastavlja karijera Agüera, mogla donijeti njegova zaručnica Giannina, inače kćer Diega Maradone, a oni, pak, preferiraju odlazak sjajnog napadača u Inter.