David Beckham
0

"Ugovor s Galaxyjem ću odraditi do kraja"

Totalsport
David Beckham (Foto: AP)
David Beckham (Foto: AP)
I posljednju godinu svog ugovora, a važi mu on do posljednjeg dana 2012. godine, s Los Angeles Galaxyjem odradit će David Beckham.

"Želim igrati sve dok me noge budu nosile. Znam da to zvuči otrcano, ali ja zaista volim igrati nogomet. To je moja strast. Kada je budem prestao osjećati, to će značiti i da je moja karijera završena", kaže Beckham koji je s Galaxyjem potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 32,5 miliona američkih dolara, prema kojem ima pravo otkupiti posljednju godinu ugovora, odnosno napustiti klub sljedećeg mjeseca po završetku doigravanja.

"Odradit ću ugovor do kraja. Sinovi mi ovdje pohađaju školu, svima nam je tu lijepo i ne vidim razlog zašto bismo se selili."

Beckham će, ipak, požuriti kući odluči li ga selektor engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello vratiti u izabranu vrstu za koju je nastupio 115 puta.

"Volio bih nastaviti igrati za Englesku. Hoću li, ovisi o mojim igrama i o odluci selektora", objašnjava veznjak koji sljedeće godine neće na posudbu u Europu kao što je to činio u posljednji dvije godine igrajući nastavak sezone za talijanski Milan.

"Želio bih reći da ću to učiniti, ali povreda koju imam zahtjeva odmor."

Riječ je o povredi Ahilove tetive zbog koje je Beckham propustio Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.