Brazilac imao zabavu
51

Tragedija na kruzeru na kojem je bio i Neymar, youtuber se zbog djevojke bacio u more

N. M.
Foto: thesun.co.uk
Foto: thesun.co.uk
Inostrani mediji večeras pišu o tragediji koja se na kraju prošle godine dogodila na brazilskoj obali, i to na kruzeru na kojem je zabavu organizovao proslavljeni nogometaš Neymar.
Neymar je boravio u domovini tokom novogodišnjih praznika, dok se oporavlja od povrede koju je zadobio još prije tri mjeseca, ali to mu očito ne smeta da se ludo zabavlja.

Na jednom kruzeru u blizini Sao Paula organizovao je zabavu, a po njenom završetku dogodila se tragedija jer se brazilski youtuber Carlos Alberto Mota Candreva bacio u more.

Učinio je to nakon svađe s djevojkom, a u more je skočio s 18. sprata luksuznog kruzera i još uvijek se vodi kao nestao. Nada da je živ već se gasi jer se sve odigralo 30. decembra, očito se tragedija skrivala koliko je to bilo moguće, ali sada je sve "procurilo" u javnost.

Zbog svega je otkazan i nastup brazilskog pjevača Alexandrea Piresa, koji je trebao da se održi nakon Neymarovog partija, a djevojka pomenutog youtubera je proživjela traumu.

Rekla je da je s Carlosom bila u vezi "bez obaveza" otprilike dvije godine, no on je želio tu vezu učiniti službenom.

"Mislio je da me ne može vidjeti s nekim drugim, nije to mogao podnijeti", rekla je Vitoria Barbara Momenso, koja je priznala da je svemu prethodila njihova svađa.

"Rekao je da sam ga napravila klaunom i budalom, a onda skočio u more. Bila sam stvarno šokirana i smrzavala sam se", dodala je djevojka.

U potragu za Candrevom uključila se i brazilska vojska, ali on se i dalje vodi kao nestao. Pored toga što se bavio Youtubeom, Carlos je radio i kao programer za jednu od brazilskih banaka. Napisao je i dvije knjige pjesama i nastupao kao DJ u određenim prilikama.