Uvredljive poruke
5

Torcida nakon Prosinečkog izvrijeđala i legendarnog kapitena Hrvatske, širom Splita osvanuli grafiti

S. G.
Foto: Dalmatinski portal
Foto: Dalmatinski portal
Nakon što su navijači Hajduka prije nekoliko dana na gnusan način izvrijeđali Roberta Prosinečkog, sada se na udaru popularne Torcide našao i Darijo Srna.
U Splitu je nedavno održana regionalna manifestacija "Sportske igre mladih", kojima je prisustvoao i sam Srna, ali i Nemanja Vidić te Predrag Mijatović.

Dio navijača Hajduka legendarnom kapitenu Hrvatske najviše zamjera to što je Srna vodio reprezentaciju u vrijeme svevlasti Zdravka Mamića nad HNS-om i hrvatskim nogometom.

Jedno od glavnih obilježja te ere bilo je to što su Vatreni godinama izbjegavali igranje na stadionu Poljud, zbog straha od pobune.

Prema njihovom mišljenju, Srna se u to vrijeme nije bunio protiv Mamića i njegovih metoda niti se zalagao da reprezentacija zaigra u Splitu.

Foto: Dalmatinski portal
Foto: Dalmatinski portal

"Srna, Mamićeva pčko", "Srna, od Hajduka ojebi", bile su poruke koje su mu uputili, a na udaru se našao i organizator Sportskih igara mladih Zdravko Marić kojem su zamjerili što je doveo Vidića i Mijatovića u njihov grad.

Foto: Dalmatinski portal
Foto: Dalmatinski portal

"Z. Marić stavio dva četnika za ambasadore? Mariću, gdje su ti Hrvati", natpis je na zidu jednog objekta u gradu podno Marjana.