Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo? Pa jesmo li u Hrvatskoj ili u BiH? Sta nas briga za hrvatske reprezentativece. I sta je sa silnim greskama pri prepisivanju vijesti?
.... ne prepisujte doslovno vijesti!!! Preradite je, a ako to ne smijete zbog autorskih prava, onda je nemojte ni objavljivati. Koga boli briga sto igraju hrvatski reprezentativci?! Majko mila ko sve danas ne radi kao novinar...
Pa dobro jeste li vi procitali ovu vijest kada ste je postavljali. Sta nas briga sto ce u Bayernu igrati hrvatski reprezentativci. To sad nas u BiH treba da zanima?!?
STA CE MORATI BITI \"wkoncentriwan\"?? JOJ OVI SAMO PISU NISTA NE POGLEDAJU PRIJE NEGO PUSTE IVIJEST U STVARI NE PISU KOPIRAJU SA DRUGIH STRANICA INDEX.HR I NET.HR