Zna se ko je "meta"
57

Teren San Sira će u sutrašnjem derbiju Lige prvaka biti zatrpan lažnim dolarima

D. P.
Donnarummu su gađali "dolarima" i dok je igrao za reprezentaciju (Foto: Screenshot)
Donnarummu su gađali "dolarima" i dok je igrao za reprezentaciju (Foto: Screenshot)
Nogometaši Milana i Paris Saint Germaina sutra će od 21 sat igrati duel četvrtog kola grupne faze Lige prvaka, a to će biti prvi duel Gianluigija Donnarumme na San Siru protiv svog nekadašnjeg kluba.

Donnarumma se već i ranije vraćao na San Siro nakon što je napustio Milan, ali je igrao u dresu reprezentacije. Navijači Milana su ga i tu dočekivali s uvredama i davali mu lažni novac, a sada se prvi put vraća pred 80.000 protiv sebe nastrojenih tifoza.

Rossoneri mu nikad nisu oprostili jer je otišao zbog novca u PSG iz kluba koji ga je etabilirao i dao mu šansu sa 16 godina. Sve je išlo dotle da je Donnarumma želio otići bilo gdje iz Milana, a na kraju je završio u PSG-u s bogatim ugovorom.

Navijači su ga tada prozvali "Dollarumma", a sada su mu na San Siru spremili i vatren doček te scene koje će sasvim sigurno obići planetu.

Kako prenosi Corriere dello Sport, navijači Milana sutra planiraju travnjak San Sira zatrpati lažnim dolarima kako bi još jednom svom nekadašnjem golmanu pokazali šta misle o njegovom odlasku iz kluba po svaku cijenu. Osim toga, spremili su pištaljke pa ga čekaju i zvižduci prepunog stadiona.

To nije sve. Navijači Milana će u korneru južne tribine istaknuti veliki Donnarummin dres s brojem "71". Taj broj prema napolitanskoj tradiciji predstavlja "bezvrijednog čovjeka".

Susret Milana i PSG-a igra se sutra s početkom u 21 sat, a domaćin je pod imperativom pobjede koja ga ostavlja u igri za nokaut-fazu.