"VatreNI izazov"
35

Taj je dobro "cipa": Kako se Luka Modrić sjetio Safeta Nadarevića u HNS-ovom kvizu

K. H.
Foto: Screenshot/Youtube
Foto: Screenshot/Youtube
Hrvatski veznjak Luka Modrić na zanimljiv način sjetio se bivšeg bh. reprezentativca Safeta Nadarevića u kvizu "VatreNI izazov", koji je organizovao Hrvatski nogometni savez.

U finalu ovog vrlo zanimljivog kviza našli su se ekipe OG, koju su predstavljali Luka Modrić i Mateo Kovačić, te ekipa Gusari za koju su igrali Bruno Petković i Ivan Perišić.

Bilo je to, kako navode hrvatski mediji, pravo finale, jer su Mateo, Luka, Ivan i Bruno impresionirali znanjem.

Pitanja nisu bila lagana, već potpuno suprotno, to su pitanja koja se postavljaju na kvizovima najvećim nogometnim poznavateljima.

Posebnu pažnju za bh. javnost privuklo je pitanje o bivšem štoperu reprezentacije BiH Safetu Nadareviću i posebno zanimljiv bio je odgovor Luke Modrića. Perišić je u jednom trenutku mislio da je riječ o Sergeju Jakiroviću.

"Ovo je Nadarević, mislim da smo dobro prezime rekli. Taj je dobro 'cipa'", rekao je Modrić. Spomenutu situaciju možete pogledati na 24:05.

Na kraju, s obzirom na to da je finalni duel bio vrlo napet, nakon 15 pitanja pobjednu je odnio tim koji su činili Luka Modrić i Mateo Kovačić, a koji su bili bolji rezultatom 14:13.