Uvijek zanimljivi Pep
13

Supruga igrača Cityja šokirana hranom u Manchesteru, Guardiola kaže da više neće zaigrati

D. P.
Guardiola se našalio na Gundoganov račun (Foto: Instagram)
Guardiola se našalio na Gundoganov račun (Foto: Instagram)
Sara Arfaoui, supruga zvijezde Manchester Cityja Ilkaya Gundogana, požalila se na hranu u ovom engleskom gradu, a odgovor je stigao od menadžera kluba Pepa Guardiole.

Arfaoui je privukla pažnju prije nekoliko dana na društvenim mrežama kako je šokirana lošom hranom u Manchesteru. Na Instagramu je poručila kako se trudila pronaći dobar restoran u ovom gradu, ali nije uspjela.

"Tužno je što to moram reći, ali ovdje ne volim ništa jesti. Toliko sam se trudila pronaći dobar restoran, ali posvuda je užasna hrana. Ne mogu pronaći dobar italijanski restoran, dobar sushi ili samo svježu hranu. Posvuda je smrznuta. Ovdje su restorani usredotočeni na zarađivanje novca na pićima u noćnim klubovima, ali ne i na kvalitetnu hranu. Možda u Londonu valja, ali u Manchesteru ništa. Žao mi je", poručila je Gundoganova supruga.

O tome se osvrnuo menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola na konferenciji za medije uoči duela protiv Southamptona. U šali je prokomentarisao kako njemački reprezentativac više neće igrati do kraja sezone zbog te objave njegove supruge.

"Gundogan više neće odigrati ni minute do kraja sezone. Pozvat ću nju i Ilkaya u bar TAST i naravno, oni će jesti kako treba", rekao je odlično raspoloženi Pep Guardiola.

Podsjetimo, Gundoganova supruga nije prva koja se žalila na hranu u Manchesteru. Svojevremeno je Angel Di Maria napustio Manchester United jer se njegovoj supruzi nije svidio život u ovom gradu, a posebno hrana.