Igrači uvjereni u prolaz
0

Suljić: Možemo proći; Dupovac: Nesretno smo primili gol

Piše: J. H.
Asmir Suljić, strijelac prvog gola na večerašnjoj utakmici protiv Zete kaže kako je Sarajevo nesretno primilio gol protiv Zete, ali da u Crnu Goru ide sa optimizmom. Sličnog mišljenja je i stoper Amer Dupovac.

"Bili smo bolja ekipa u toku cijele utakmice. Zeta nije stvorila nijednu izglednu šansu. Ovo je dobar rezultat sa kojim idemo u Podgoricu gdje ćemo opet pokazati da smo bolja ekipa", kazao je Suljić.

Suljić dodaje kako je na zagrijavanju prije utakmice osjetio bol u predjelu zadnje lože te da je zbog toga morao napustiti igru.

"U prvom poluvremenu sam dao svoj maksimum i dao taj pogodak, ali u drugom više nisam mogao. Bitno je da smo pobijedili i da imamo dobar rezultat. Idemo tamo da im pokažemo da smo bolji i da osiguramo play off", kazao je Suljić

I njegov saigrač, Amer Dupovac, večeras je pružio odličnu partiju.

"Bila je ovo jedna dobra utakmica i niko nije mislio da će biti lagana. Imamo aktivan rezultat i nesretno smo primili taj gol u zadnjoj minuti prvog poluvremena. Nadam se da ćemo i tamo dobro otvoriti utakmicu i slaviti", kazao je Dupovac.

Stoper FK Sarajeva kaže kako je njegov tim učinio sve da postignu još jedan gol, ali jednostavno, nisu mogli.