Nakon poraza
3

Stramaccioni: Ovo je bilo preružno da bi bilo istinito

Totalsport
Andrea Stramaccioni (Foto: Arhiv/AFP)
Andrea Stramaccioni (Foto: Arhiv/AFP)
Interov trener Andrea Stramaccioni razumljivo je bio vrlo razočaran izvedbom svoje ekipe pri gostujućem porazu kod Fiorentine 4-1 u meču 25. kola Serije A

U četvrtak je Inter pobijedio Cluj 2-0 u prvom dvoboju šesnaestine finala Evropske lige, ali je tri dana kasnije ponudio očajnu predstavu u Firenci. Pogodak je postigao pri zaostatku 4-0 iz jednog udarca u okvir gola.

"Odigrali smo te dvije utakmice s manje-više istim igračima. Nisam mogao niti zamisliti da ćemo ovako igrati. Vidio sam moju ekipu koja je bila umorna i jako se mučila. Očekivao sam da ćemo platiti malu cijenu zbog umora, ali niti slučajno u ovako velikoj mjeri. Očito nisam dobro procijenio situaciju", preuzeo je odgovornost Interov trener.

"Nije mi jasno kako smo u razmaku od samo četiri dana mogli odigrati dvije tako različite utakmice. Možda je posrijedi moja pogreška. Ovo je bilo preružno da bi bilo istinito."

Sljedeće nedjelje Nerazzurrima slijedi gradski derbi s Milanom. Prije toga će Milan u srijedu igrati protiv Barcelone u Ligi prvaka, dok će Inter dan kasnije gostovati kod Cluja.

"Te utakmice treba uzeti u obzir. Protiv Fiorentine su baš svi moji igrači odigrali ispod očekivanja. Moramo se vratiti u normalu. Nastupi u Evropskoj ligi nam uzimaju energiju, ali to nije nikakav alibi", zaključio je Stramaccioni.