Nogomet
33

Stevanović pregovarao sa FK Sarajevo, potpis moguć tek u januaru

Piše: D. B.
Miroslav Stevanović
Miroslav Stevanović
Bivši reprezentativac BiH Miroslav Stevanović pregovarao je sa sportskim direktorom FK Sarajevo Abdulahom Ibrakovićem o mogućem dolasku na Koševo, ali od toga zasad neće biti ništa.

Sportski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković večeras se sastao sa Miroslavom Stevanovićem i njegovim menadžerom Menafom Kodrom, bratom novog trenera Bordo ekipe Mehe Kodre, kako bi pokušali dogovoriti Miroslavov dolazak na Koševo. Međutim, od toga zasad neće biti ništa, potvrđeno je za portal Klix.ba.

"Nećemo potpisati sada ugovor sa njim, jer je sa Sevillom raskinuo ugovor 20. augusta i ne bi mogao biti registrovan. Tada bismo ponovo imali 'slučaj Bilbija'. Moram reći da je postojala želja za saradnjom s obje strane. Ako Miroslav ne pronađe novi klub do januarskog prelaznog roka, sve opcije su otvorene", izjavio je Ibraković za portal Klix.ba.

Stevanović je tokom ljeta raskinuo ugovor sa Sevillom nakon što je određeno vrijeme proveo na pozajmicama u Elcheu i Alavesu. Tokom karijere je još nastupao za banjalučki Borac, Vojvodinu i Palić.