Giuseppe Rossi
0

"Spreman sam za prelazak u Inter"

Totalsport
Giuseppe Rossi
Giuseppe Rossi
Drugoj dobroj vijesti u razmaku od nekoliko sati nada se napadač Villarreala Giuseppe Rossi (23). Nakon što su talijanski mediji otkrili da mu se sprema poziv u dres "azzurra", Rossi se nada i promjeni klupske adrese, pozivu Intera.
Rossi je jedna od potencijalnih zamjena za Marija Balotellija, napadača na izlaznim vratima kluba koji je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, Seriju A i Talijanski kup. S tim u vidu mogućim je budućim poslodavcima poručio:

"Nikada ne bih mogao reći ne takvoj momčadi. Moj telefon je uvijek upaljen. Villarrealu sam dužan mnogo i sretan sam ovdje, ali reći ne Interu ne bih mogao. Čast je biti i samo povezan s takvim klubom, no to je trenutno sve od moje situacije. Nitko se službeno nije oglasio. Odem li iz Villarreala, to će biti samo zbog poziva nekog od nogometnih velikana, a spreman sam okušati se u takvim", izjavio je Rossi.

Nekadašnjem napadaču Manchester Uniteda, Newcastlea i Parme, rođenom u Teanecku (New Jersey), ugovor s Villarrealom, za kojeg igra od 2008., ističe 2013. godine.