Veliko samopouzdanje
19

Snimka Hajdukovaca postala hit: Milan je izgubio već u tunelu, tako to rade mangupi

N. K.
Trenutak kada su igrači krenuli ka terenu (Foto: Screenshot)
Trenutak kada su igrači krenuli ka terenu (Foto: Screenshot)
Juniori Hajduka sinoć su ostvarili veliku pobjedu nad italijanskim Milanom rezultatom 3:1 i tako se plasirali u finale Lige prvaka mladih u Ženevi.

Hajduk je slavio golovima Rokasa Pukštasa, Jere Vrcića i Šimuna Hrgovića, a koliko je trener Marijan Budimir odlično pripremio svoju ekipu moglo se veoma dobro vidjeti na terenu.

Naime, već prije utakmice mogao se vidjeti veliki naboj kod juniora Hajduka, a jedna snimka koju su objavile Hajdučke vijesti postala je viralna.

"Oni su goli k***c, dobit ćemo ka i sve dosad", čulo se u tunelu ženevskog stadiona dok su igrači obje ekipe izlazili prema terenu.


"Igrači Milana nisu bili svjesni da su izgubili već u tunelu. Tako to rade mangupčine prave", napisala je Facebook stranica Hajdučke vijesti.

Splitska ekipa je tako pokazala da može srušiti još jedno veliko ime u nizu nakon Šahtara, Manchester Cityja i Borussije Dortmund.

U velikom finalu Lige prvaka mladih u Ženevi igrati će u ponedjeljak protiv nizozemskog AZ Alkmaara, a susret počinje u 18:00 sati.