Nekoliko bitnih tema
28

Skupština FK Sloboda zakazana za četvrtak, evo o čemu će se raspravljati

E. B.
Predsjednik kluba Senad Mujkanović (Foto: FK Sloboda)
Predsjednik kluba Senad Mujkanović (Foto: FK Sloboda)
Skupština Fudbalskog kluba Sloboda Tuzla će biti održana u četvrtak, a na njoj će se naći nekoliko bitnih prijedloga.

Na početku će se usvojiti zapisnik s prethodne sjednice Skupštine od 26. jula, a potom će se razgovarati o planu rada Skupštine u narednom četverogodišnjem periodu.

Najbitnija stavka tiče se izmjena Statuta Fudbalskog kluba Sloboda kojim će Skupština dobiti veću involviranost u operativnom radu kluba, odnosno bit će uspostavljena direktnija saradnja sa Upravom i direktorom.

Dnevni red Skupštine FK Sloboda
Dnevni red Skupštine FK Sloboda

Skupštinarima će se obratiti i predsjednik Upravnog odbora Senad Mujkanović i koordinator Omladinskog pogona Adnan Mujezinović koji će podnijeti izvještaje o radu u periodu od jula do novembra ove godine.

Proteklih dana se po tuzlanskoj čaršiji pojavila priča da će na dnevnom redu biti i glasanje o smjenjivanju predsjednika Mujkanovića, a tim povodom su se oglasile i Fukare.

Najvatreniji navijači Slobode su jasno stali uz Mujakovića, no na kraju se ispostavilo da su te priče o glasanju o njegovoj smjeni na kraju bile neistinite jer se na Dnevnom redu uopće ne nalazi ta tačka.

Sjednica Skupština Fudbalskog kluba Sloboda bit će održana 7. decembra u zgradi Privredne komore Tuzlanskog kantona s početkom u 17:30 sati.