Nogomet
0

Ševčenko bez razloga zapostavljen u Chelseau

FENA
Najbolji ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko izjavio je kako mu nije jasno zašto ga trener Chelseaja još ni jednom ove sezone nije postavio u momčad, objavili su engleski mediji. On se nalazi na pripremama ukrajinske reprezentacije koja u subotu igra kvalifikacijsku utakmicu za EP 2008. protiv Gruzije.

"Kruže priče kako ne igram zato jer me navodno bole leđa. No, sa mnom je sve u redu, potpuno sam spreman. Nije mi jasno što se događa i jedino što mi preostaje je da čekam svoju šansu", izjavio je 30-godišnji Ševčenko.

On se nalazi na pripremama ukrajinske reprezentacije koja u subotu igra kvalifikacijsku utakmicu za EP 2008. protiv Gruzije.

Ševčenko je prošle godine došao u Chelsea iz italijanskog AC Milana za rekordnih 30 miliona funti. Već tada se pričalo kako je na njegovom dolasku insistirao vlasnik Roman Abramovič, koji je Ukrajinčev prijatelj, dok je trener Jose Mourinho bio protiv angažiranja Ševčenka.

U prvoj sezoni u Chelseu Ševčenko je iz 51 nastupa postigao 14 pogodaka, a potom je zbog operacije bruha propustio polufinale Lige prvaka protiv Liverpoola i finale FA Kupa. U međuvremenu, Ševčenkovi bivši klubovi Dinamo iz Kijeva i AC Milan ponovno su zainteresirani za njegove usluge. Dinamo bi ga htio posuditi, a u Milanu pak tvrde da je klub sa Stamford Bridgea odbio ponudu koja je Ukrajinca trebala vratiti na San Siro.