Nakon poraza Zmajeva
0

Selektor Milošević se nakon baraža vratio u Beograd i zapjevao čuveni hit na rođendanu

D. P.
(Foto: Instagram/@biljanacity)
(Foto: Instagram/@biljanacity)
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Savo Milošević, nakon ispadanja iz baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo, vratio se u Beograd gdje se sinoć opustio u jednom ugostiteljskom objektu.

Milošević nije uspio izboriti Evropsko prvenstvo sa Zmajevima, a koban je bio poraz od Ukrajine na Bilinom Polju u polufinalu (1:2). Selektor je bio shrvan i posebno razočaran što se borbena igra BiH nije isplatila, ali je u našoj zemlji bio kratko i brzo se vratio u Beograd.

Tu je boravio na jednoj rođendanskoj zabavi, a na društvenim mrežama širi se i snimak na kojem je pokazao svoje pjevačke sposobnosti.

Savo Milošević je među prijateljima uzeo mikrofon u ruke i zapjevao čuvenu pjesmu Željka Samardžića "Slutim".

To za selektora BiH nije prvi put da zapjeva, a isto je učinio na druženju sa direktorom reprezentacije BiH Zvjezdanom Misimovićem Minhenu te nakon toga i u još jednom beogradskom restoranu početkom novembra.

Kakva će situacija s Miloševićem biti na klupi Zmajeva, još uvijek nije sigurno. Kada je predstavljen kao novi selektor BiH, naglašeno je da je imenovan do kraja kvalifikacija, odnosno baraža za Evropsko prvenstvo. Još uvijek njegova pozicija nije uzeta u razmatranje.